Φθιώτιδα: Επιτέθηκε στον αδερφό της γυναίκας του για κτηματικές διαφορές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 08:04 Φθιώτιδα: Επιτέθηκε στον αδερφό της γυναίκας του για κτηματικές διαφορές

Έληξε η διαμάχη κουνιάδου και γαμπρού…

Ένα επεισόδιο που είχε σημειωθεί σε περιοχή του Δήμου Λοκρών τον Μάρτιο του 2017 για κτηματικές διαφορές, εκδικάστηκε σήμερα (22/2) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε δεύτερο βαθμό.

Σε πρώτο βαθμό το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή στον άνδρα που κατηγορούνταν για εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη σε βάρος του αδερφού της γυναίκας του.

Στην εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης, μετά από πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας και κατ’ ορθό νομικό χαρακτηρισμό της πράξεως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας ομόφωνα μετέτρεψε το αδίκημα για το οποίο διώκονταν ο κατηγορούμενος από ενδοικογενειακή απειλή σε απλή απειλή και έπαυσε την ποινική δίωξη κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 63 του Ν. 4689/2020.

Τον πολιτικώς ενάγοντα εκπροσώπησε ο Δικηγόρος Λαμίας Βασίλειος Παπιώτης ενώ τον κατηγορούμενο ο Δικηγόρος Λαμίας Κωνσταντίνος Μπαρούτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση