Φθιώτιδα: Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά τρέχουν οι πυροσβέστες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 17:34 Φθιώτιδα: Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά τρέχουν οι πυροσβέστες

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Δομοκό…

Με σύμμαχο τον πολύ δυνατό αέρα, δύο ακόμη πυρκαγιές απασχολούν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 17:00’ ξέσπασε πυρκαγιά μεταξύ Λευκάδας και Πτελέας στο Δήμο Μακρακώμης, η οποία καίει δασική έκταση με δέντρα (δρυς).

Η πυρκαγιά είναι ορατή και από το δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου λίγο έξω από τη Λαμία!

Την ίδια περίπου ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στο ύψος της Μαυρομαντήλας. Όπως και το βράδυ της Πέμπτης καίγονται καλαμιές σε σούδες που υπάρχουν διάσπαρτες στο μέρος που είναι πλησίον του Μαλιακού.

Η μόνη ευχάριστη είδηση είναι ότι οι δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σε Νεοχώρι και Πετρωτό του Δήμου Δομοκού, τέθηκαν υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Υπό έλεγχο είναι και οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σε Καραβίδια και Μώλο του δήμου Καμένων Βούρλων. Στην πρώτη περίπτωση επρόκειτο για ανάφλεξη κορμού στα ήδη καμένα από την προηγούμενη πυρκαγιά που είχε τρομάξει τους κατοίκους της περιοχής την περασμένη Δευτέρα (Δείτε ΕΔΩ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση