Αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου στην περιοχή της Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 09:01 Αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου στην περιοχή της Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ)

Είχε άγιο το ζευγάρι που γλίτωσε από θαύμα…

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή ΙΧΦ, σημειώθηκε στις 19:15’ το απόγευμα της Τρίτης (4/4) στην εθνική οδό Λαμίας - Λιβαδειάς μετά το χωριό Αγία Παρασκευή και στα όρια των δύο νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες το αγροτικό που οδηγούσε 67χρονος κάτοικος από τη γύρω περιοχή της Φθιώτιδας, έχασε τον έλεγχο του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος προς τις γραμμές του τραίνου. Μάλιστα διάνυσε και αρκετά μεγάλη απόσταση εκτός δρόμου παρά την υψομετρική διαφορά που υπάρχει με το πρανές και χωρίς ευτυχώς να ανατραπεί!

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του που επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο, σώθηκαν από θαύμα, ωστόσο αρχικά εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας αλλά και η 7η ΕΜΑΚ, το πλήρωμα της οποίας τελικά δε χρειάστηκε να μεταβεί στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 67χρονο προκειμένου να τον μεταφέρει στο κοντινό Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Επίσης με ίδια μέσα, στο ίδιο Νοσοκομείο διακομίστηκε προληπτικά και η σύζυγός του.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση