Γιατί γέμισε αστυνομικούς το Νοσοκομείο Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 08:08 Γιατί γέμισε αστυνομικούς το Νοσοκομείο Λαμίας;

Έντονη η αστυνομική παρουσία τις τελευταίες ημέρες στον περιβάλλοντα και στον εσωτερικό χώρο του ΓΝΛ…

Στο πόδι βρίσκεται τις δύο τελευταίες εβδομάδες η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και το Νοσοκομείο Λαμίας, λόγω των μετακινήσεων του κρατούμενου στις Φυλακές Δομοκού, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, o 65χρονος Κουφοντίνας, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, συνέπεια της πολυήμερης απεργίας πείνας  στις αρχές του 2021 και χρειάζεται ιατρική φροντίδα σε τακτά χρονικά διαστήματα από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Κάθε μεταγωγή του πυπολογίζεται ότι απασχολεί τουλάχιστον 50 άτομα, κυρίως αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, προσωπικό της εξωτερικής φρουράς του Καταστήματος Κράτησης, αλλά και Εκαβίτες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται έγκλειστος σε Φυλακές της χώρας από το Σεπτέμβριο του 2002.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση