Έπιασαν 31χρονο που είχε ληστέψει ηλικιωμένο στα στενά της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 08:50 Έπιασαν 31χρονο που είχε ληστέψει ηλικιωμένο στα στενά της Λαμίας (φωτογραφία αρχείου)

Είχε καταδικαστεί, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος πάνω από τρία χρόνια, αφού ήταν φυγόποινος. 

Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 21 ημερών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας ο 31χρονος - σήμερα - Λαμιώτης που συμμετείχε στη βίαιη ληστεία σε βάρος 79χρονου στα στενά της οδού Τζαβέλλα στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο 31χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (28/4/23) στη Λαμία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, προκειμένου να εκτελεστεί η παραπάνω Απόφαση και οδηγήθηκε αρμοδίως.

Ο συλληφθείς είχε διαπράξει τη ληστεία μαζί με έναν 41χρονο Τυνήσιο, ενώ ένας ακόμη 35χρονος Λαμιώτης κατόπτευε το σημείο για να μη γίνουν αντιληπτοί. Είχαν χτυπήσει και ρίξει τον ηλικιωμένο στο έδαφος προκειμένου να του αποσπάσουν 130 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, όμως τόσο ο 41χρονος, όσο και ο 35χρονος είχαν πέσει άμεσα στα χέρια των αστυνομικών, ο πρώτος μετά από καταδίωξη από τις Ομάδες ΔΙΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση