«Φως στο τούνελ» του θανάτου του τραγουδιστή Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 12:17 «Φως στο τούνελ» του θανάτου του τραγουδιστή Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας. Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο η υπόθεση είχε περάσει στα χέρια των ανθρωποκτονιών…

«Φως στο τούνελ» της υπόθεσης του θανάτου του 46χρονου μουσικού Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021, στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών-Θίσβης Βοιωτίας, λίγο έξω από το χωριό του, την Ξηρονομή Βοιωτίας, ρίχνει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Μιλώντας στην έμπειρη δημοσιογράφο, ο δικηγόρος της οικογένειας του γνωστού μουσικού Βασίλης Ζησιμάτος, επιβεβαίωσε ότι «είμαστε κοντά στην απόδοση ποινικών ευθυνών σε συγκεκριμένο πρόσωπο»!.

Μάλιστα στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν υπάρχουν κάποια πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά κι έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, ο δικηγόρος του πρόωρα χαμένου μουσικού των “RAZASTARR”, είπε: «Δεν θα σας διαψεύσω, η πληροφόρηση που έχετε είναι πάντα έγκυρη μετά από τόσα χρόνια δημοσιογράφος, οπότε δεν θα την αμφισβητήσω. Απλά είναι σε ένα κρίσιμο στάδιο η δικογραφία και η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Και η δική μου πληροφόρηση οδηγεί σε αυτά που είπατε πριν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα είχε αρχικά αποδοθεί σε τροχαίο δυστύχημα. Βρέθηκε στη μέση του επαρχιακού δρόμου λίγα μέτρα μπροστά από το ΙΧ του στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Τον εντόπισε μια γυμνάστρια, η οποία του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του χωρίς να αποκαλύψει τι συνέβη.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά όταν αυτή βάλτωσε, τον περασμένο Δεκέμβρη, με παραγγελία της εισαγγελίας Θηβών, την έρευνα συνέχισε το Ανθρωποκτονιών.

«Εάν οι έρευνες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα γίνονταν όπως θα έπρεπε, τότε το έγκλημα κατά του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου θα είχε εξιχνιαστεί μέσα σε δέκα εικοσιτετράωρα. Έγιναν πολλές παραλείψεις σε εκείνο το χρονικό σημείο και το τοπικό τμήμα δεν έκανε καμία απολύτως ουσιώδη έρευνα», συνέχισε ο κύριος Ζησιμάτος.

«Πρώτα εμφανίστηκαν οι μάρτυρες στην εκπομπή σας, εν συνεχεία οι μάρτυρες αυτοί κατεγράφησαν από την οικογένεια κι από εμάς δόθηκαν στο Α.Τ. Θηβών και στο συγκεκριμένο τμήμα ελήφθησαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες ήταν δειγματοληπτικού χαρακτήρα. Να σκεφτείτε μόνο ότι υπήρχε συγκεκριμένο εύρημα στο οδόστρωμα το οποίο θα αποκάλυπτε στα πρώτα εικοσιτετράωρα ποιος είναι ο δράστης του εγκλήματος, αλλά δεν αξιολογήθηκε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

Η οικογένεια του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου είχε διορίσει τεχνικό σύμβουλο τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά. Η αδελφή του Γιολάντα και οι φίλοι του όλο αυτό τον καιρό, έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα για να χυθεί άπλετο φως σ’ αυτό το σκοτάδι.

Πηγή: anikolouli.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση