Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο με μηχανή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 07:50 Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο με μηχανή

Το δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταματημένο λεωφορείο…

Σοβαρά τραυματισμένοι σε Νοσοκομείο των Αθηνών, διακομίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (8/5) δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 41 ετών που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που ενεπλάκη σε τροχαίο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας, η μηχανή που οδηγούσε ο 53χρονος με συνοδηγό τον 41χρονο, συγκρούστηκε με ΙΧΕ που οδηγούσε ένας 28χρονος επίσης Έλληνας υπήκοος, στην επαρχιακή οδό Θηβών - Μουρικίου στο ύψος του βενζινάδικου.

Από τη σύγκρουση οι δύο πρώτοι βρέθηκαν στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή τους προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο, εκτός του Πρατηρίου.

Με ασθενοφόρα τοΥ ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου κρίθηκε η άμεση μεταφορά τους σε Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση