Εκδήλωση του «Συν στον Άνθρωπο» για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 15:29 Εκδήλωση του «Συν στον Άνθρωπο» για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με θέμα "Η Επιτυχία του «Ευ Αγωνίζεσθαι»" - Σήμερα στις 7:00' το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος «Συν Στον Άνθρωπο» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας σάς προσκαλεί στην εκδήλωση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, με θέμα "Η Επιτυχία του «Ευ Αγωνίζεσθαι»", την Τετάρτη 24/5/2023, στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες, στους γονείς τους, στους καθηγητές και φροντιστές τους καθώς και σε όλους τους μαθητές που αντιμετωπίζουν άγχος εξετάσεων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η υγιής διαχείριση των δυσφορικών συναισθημάτων που αναπτύσσονται στους μαθητές πριν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΡΟΣ Α'

«Παραγωγική διαχείριση του άγχους των εξετάσεων: Η εκπαιδευτική μας εμπειρία μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης πραγματικότητας».

Δρ. Μπενιάτα Ελένη
Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

ΜΕΡΟΣ Β'

«Διαχείριση των τοξικών σκέψεων και των δυσφορικών συναισθημάτων κατά τις Πανελλήνιες: Πρακτικές συμβουλές ενδυνάμωσης των υποψηφίων και των γονιών τους - Ο ρόλος των καθηγητών».

Φρόντζου – Χρηστίδη Αναστασία
Σύμβουλος Σχέσεων, Παιδιού και Οικογένειας (ΒΑ Ψυχολογίας)
τ. Επιστημονική Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) Β΄Παιδ/κής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσ. Παίδων «Π.&Α. Κυριακού»
Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στις Αγχώδεις Διαταραχές (Ιατρική ΕΚΠΑ)
Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ)
Αντιπρόεδρος Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο»

ΜΕΡΟΣ Γ'

«Οι φοιτητές ενδυναμώνουν τους μαθητές»

Φοιτητές από διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύουν στην πόλη της Λαμίας ενισχύουν ψυχολογικά τους μαθητές και τους εύχονται «Καλή Επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση