Ανατροπή οχήματος στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Άμφισσας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 08:25 Ανατροπή οχήματος στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Άμφισσας

Κοντά στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου…

Ανάποδα στο οδόστρωμα, βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη επαγγελματικό φορτηγάκι, που κινούνταν το μεσημέρι της Τρίτης (23/5) στην εθνική οδό Θερμοπυλών - Ιτέας.

Συγκεκριμένα στο 21ο χλμ κοντά στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου, κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να ανατραπεί.

Εκείνη την ώρα αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είχε ξεκινήσει ακόμη η βροχή που σημειώθηκε σχεδόν σε όλο το νομό Φθιώτιδας.

Στο σημείο έσπευσαν και Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας χωρίς ωστόσο να χρειαστούν να επέμβουν, καθώς ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και βγήκε μόνος του από το αναποδογυρισμένο όχημα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση