Μόνιμοι κάτοικοι Λαμίας τα αγριογούρουνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 08:30 Μόνιμοι κάτοικοι Λαμίας τα αγριογούρουνα

Όλο και πιο συχνές οι βόλτες τους στη Λεωφόρο Καλυβίων…

Μόνιμοι κάτοικοι της Λεωφόρου Καλυβίων και της Λαμίας έχουν γίνει πλέον τα αγριογούρουνα, καθώς καθημερινά αναγνώστες μας στέλνουν βίντεο από την εμπειρία συνάντησης με αυτά.

Όπως θα δείτε και στο νέο βίντεο, τα αγριογούρουνα βολτάρουν στο δρόμο κάτω από τις γραμμές του τραίνου στη Λεωφόρο Καλυβίων, αδιαφορώντας για τα αμάξια που περνούν δίπλα τους ή τα βλέμματα των περαστικών.

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα, όμως είναι καθαρά θέμα τύχης αφού τα άγρια αυτά θηλαστικά δεν υπολογίζουν στο διάβα τους αν υπάρχει εμπόδιο κινούμενο ή σταθερό. Ευτυχώς επίσης δε μας έχει καταγγελθεί από πολίτη να έχουν κινηθεί απειλητικά προς κάποιον διερχόμενο πολίτη, αφού δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που αργά το βράδυ βγάζουν το κατοικίδιο τους βόλτα.

Θυμηθείτε επίσης:
Βολτάρουν καθημερινά τα αγριογούρουνα - ΒΙΝΤΕΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση