Σπερχειάδα: Το Σάββατο η γιορτή κοκορετσιού Γίγας 130 μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:53 Σπερχειάδα: Το Σάββατο η γιορτή κοκορετσιού Γίγας 130 μέτρων

Φυσικά δεν θα λείψει από κανένα τραπέζι το άφθονο δωρεάν κοκορέτσι!

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας και με ο Δήμος Μακρακώμης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, στην 1η Γιορτή Κοκορετσιού Γίγας 130 μέτρων, στην Σπερχειάδα.

Αν όχι στην Σπερχειάδα στην πόλη των κοκορετσάδων τότε που αλλού, θα μπορούσε να γίνει 130 μέτρα κοκορέτσι… το μεγαλύτερο κοκορέτσι στην Ελλάδα!

Θα ετοιμαστεί το παραδοσιακό έδεσμα της περιοχής, το κοκορέτσι, σε μια τεράστια υπαίθρια, συνεχόμενη ψησταριά, για να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Η Γιορτή μας θα ξεκινήσει από τις 18:00, όπου το τεράστιο κοκορέτσι θα αρχίσει να σιγοψήνεται κατά μήκος της οδού Αφών Παππά, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική πλησίον του Συνεδριακού Κέντρου «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους τοπικούς Χορευτικούς Συλλόγους και γλέντι μέχρι πρωίας!

Έχοντας ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας και την ανάδειξη των τοπικών μας εδεσμάτων, διοργανώσαμε την μεγάλη αυτή Γιορτή Κοκορετσιού, συνδυάζοντας το ξακουστό και παραδοσιακό αυτό έδεσμα, με πολύ κέφι, μουσική και χορό.

Σας περιμένουμε για  να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, εδώ… στην πόλη του Κοκορετσιού… στην Σπερχειάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση