Φθιώτιδα: Ο δρόμος του τρόμου Λαμία - Δομοκός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 08:07 Φθιώτιδα: Ο δρόμος του τρόμου Λαμία - Δομοκός!

Έτρεχαν αστυνομικοί και πυροσβέστες στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση…

Δύο απανωτά περιστατικά με φθορές σε διερχόμενα αυτοκίνητα σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (9/6) στην π.ε.ο. Λαμίας - Λάρισας στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά στην Καμηλόβρυση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport με διαφορά λίγων λεπτών, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, δύο οδηγοί γνώρισαν «το παιχνίδι» ανεγκέφαλων που πετάνε πέτρες βάζοντας στόχο τα κινούμενα οχήματα! Και τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν στο ρεύμα προς Δομοκό.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στο «100» και πλήρωμα του ΑΤ Λαμίας μετέβη στο σημείο αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί πιθανότατα μέσα στον καταυλισμό.

Λίγο νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν πάλι φτάσει στον καταυλισμό για συνδρομή στην Πυροσβεστική. Από τον καταυλισμό έβγαινε καπνός και ένα πυροσβεστικό όχημα κινήθηκε στο σημείο χωρίς τελικά να χρειαστεί να κάνει κάποια ενέργεια.

Το περιπολικό έφτασε στο σημείο καθώς παλιότερα στη θέα των πυροσβεστικών οχημάτων, κάποιοι ρομά τα είχαν πετροβολήσει προκαλώντας, ευτυχώς μόνο υλικές, ζημιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση