Φθιώτιδα: Συγκρούστηκαν νταλίκες στην εθνική - Έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 07:55 Φθιώτιδα: Συγκρούστηκαν νταλίκες στην εθνική - Έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα

Ευτυχώς οι οδηγοί βγήκαν αγρατσούνιστοι…

Σφοδρή σύγκρουση δύο νταλικών σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (14/6) στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο 169,4 χλμ στο ύψος της Άγναντης και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μία νταλίκα έπεσε στο πίσω μέρος της άλλης και τα δύο οχήματα σύρθηκαν μαζί για αρκετά μέτρα!

Αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά «να κολλήσουν» και να χρειαστούν πάνω από έξι ώρες για να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα, που έκλεισε εντελώς για την κυκλοφορία.

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας από τους οδηγούς (Έλληνες και οι δύο) δεν έπαθε το παραμικρό.

 Μέχρι τις 7 το πρωί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξαγόταν από παρακαμπτήριους, με τα οχήματα να βγαίνουν πριν τον Άγιο Κωνσταντίνο και να εισέρχονται στον ΑΘΕ και πάλι από τον κόμβο του Λογγού.

Σημειώνουμε ότι ήταν το δεύτερο, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ατύχημα με την εμπλοκή δύο νταλικών στην εθνική οδό (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση