Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Λοκρίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 08:08 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Λοκρίδα

Από τις 07:00’ το πρωί…

Εργασίες στο δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης στην περιοχή του Δήμου Λοκρών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, με το ΔΕΔΔΗΕ να ανακοινώνει νέες διακοπές ρεύματος.

Αναλυτικά θα γίνουν οι παρακάτω διακοπές:

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023:

Από 07:00’ έως 08:00’ και 15:00’ έως 16:00’ οι περιοχές ΝΑΤΟ, Λιβανάτες, Χατζημιχάλης, μοναστήρι Σωτήρος, χοιροστάσιο Αράπη και οι οικισμοί Μαμάκα, Αγίου Νικολάου, Αγία Αικατερίνη, Τριανταφυλλιά, Τρικαλινών, Μελιδόνι

Από 07:00’ έως 16:00’ οι πελάτες από το Δημοτικό σχολείο Λιβανατών, τα σπίτια γύρω από τον Κατσαρό Γιάννη με τα αγροτικά εφόδια, ο δρόμος προς την παλιά αστυνομία, τμήμα της πλατείας, ιατρείο, προς το Σπιτικό (σουβλατζίδικο), βενζινάδικο Καραΐσκου και προς τον Νίκο Ανέστη Πλατεία Λιβανατών, Ξυλουργείο Ντάνου και γύρω περιοχή, Μόγιας Γιάννης, Φωτοβολταϊκά Παπαστεφάνου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση