Λαμία: «Χτύπησαν» πάλι μαγαζί στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 08:52 Λαμία: «Χτύπησαν» πάλι μαγαζί στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Έσπασαν με πέτρα τη βιτρίνα για να εισέλθουν και «σήκωσαν» το συρτάρι της ταμειακής…

Πήγε το πρωί να ανοίξει το κατάστημά της και το βρήκε σπασμένο, γνωστή επαγγελματίας της Λαμίας.

Οι «γνωστοί - άγνωστοι», χτύπησαν τα ξημερώματα το γνωστό κατάστημα εσωρούχων «ΣΙΛΟΥΕΤ» της κας Λούλας Αδάμ, που βρίσκεται στο κεντρικότατο πεζόδρομο της Καλύβα - Μπακογιάννη στο ύψος της Ροζάκη Αγγελή!

Οι δράστες έσπασαν με πέτρα (βρέθηκε πλησίον), το κάτω τζάμι της πόρτας και εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος, αφαιρώντας το συρτάρι της ταμειακής.

Σύμφωνα με την κα Αδάμ, για τους κλέφτες η αξία του περιεχομένου του συρταριού ήταν ελάχιστο, καθώς υπήρχαν μόνο κάποια σακουλάκια με ψιλά για την εξυπηρέτηση στις συναλλαγές. Για εκείνη όμως η συναισθηματική αξία, των εικόνων που φυλούσε εκεί καθώς και τα πρώτα χαρτονομίσματα που είχε εισπράξει στα πρώτα βήματα του καταστήματος το 1981, ήταν τεράστια.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport κατέγραψε ότι το ίδιο βράδυ μια παρέα από τρεις νεαρούς Ρομά (οι δύο πιθανότατα ανήλικοι) κυκλοφορούσε ύποπτα στο σημείο και περιεργαζόταν καταστήματα. Επειδή στο σημείο λειτουργούν αρκετά καφέ μπαρ, εκ των οποίων το ένα μόλις λίγα μέτρα μακριά, εικάζεται ότι η διάρρηξη έγινε μετά τις 04:30’ τα ξημερώματα.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι θα εξετάσουν και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ πάρθηκαν και αποτυπώματα από τα αλουμίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση