Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λαμίας και της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 08:20 Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λαμίας και της Στυλίδας

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Δείτε αναλυτικά τις ώρες…

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα γίνουν την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, από ώρα 08:00’ έως 11:00’, σε δίκτυο που αφορά περιοχή πλησίον Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη και το βόρειο τμήμα Δ.Δ. Σταυρού του Δήμου Λαμιέων, σύμφωνα με ενημέρωση του Τ.Ε. Περιοχής Λαμίας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης ολιγόωρη διακοπή κατά την αρχή και λήξη των εργασιών στο Σταυρό και πέριξ της περιοχής.

Ακόμη, από ώρα 08:00’ έως 12:00’, θα γίνει διακοπή σε δίκτυο που αφορά περιοχή, πλησίον νεκροταφείου στο Αχλάδι Στυλίδας.

Ομοίως, θα πραγματοποιηθεί διακοπή από ώρα 15:00’ έως 18:00’, από το εργοστάσιο γάλακτος Λαμίας, μέχρι τον κόμβο Κομποτάδων.

Θα πραγματοποιηθεί τέλος ολιγόλεπτη διακοπή κατά την αρχή και λήξη των εργασιών στη περιοχή των Καλυβίων Λαμίας και Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση