Λαμία: Λαμπάδιασε τροχόσπιτο το πρωί - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 08:04 Λαμία: Λαμπάδιασε τροχόσπιτο το πρωί - ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές...

Ήταν λίγο πριν τις 7:00'  σήμερα το πρωί όταν οι φλόγες τύλιξαν ξαφνικά το τροχόσπιτο το οποίο βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο μιας διώροφης κατοικίας, στην περιοχή των Καλυβίων.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ Λαμίας σήμανε συναγερμός γιατι η φωτιά μεγάλωσε γρήγορα και άρχισε να επεκτείνεται και στο σπίτι.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το σπίτι, όχι όμως και το τροχόσπιτο το οποίο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Στο σημείο επίσης βρέθηκε το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης για να συνδράμει τους πυροσβέστες στο έργο τους.

Οι πρώτες πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση