Φιλοξενία ΑμεΑ στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. στο Καινούργιο για 2η χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 12:12 Φιλοξενία ΑμεΑ στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. στο Καινούργιο για 2η χρονιά

Συνάντηση με το Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.Συμεών είχαν την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 ο ιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" Παναγιώτης Παπαδήμας και ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας Παναγιώτης Αγγελάκης και συζήτησαν το θέμα της φιλοξενίας ΑμεΑ για 2η συνεχή χρονιά στους χώρους της κατασκήνωσης των ίδιων των παιδιών και των συνοδών τους.

Ύστερα από την εποικοδομητική αυτή συνάντηση,υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας για τη φιλοξενία των παιδιών με αναπηρία και των συνοδών τους στο κατασκηνωτικό κέντρο της Ι.Μ.Φθιώτιδας "Η Αγ. Αικατερίνη" στο Καινούργιο Φθιώτιδας κατά το χρονικό διάστημα 1-6  Αυγούστου 2023.

Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιώτατο για την αγαστή συνεργασία που είχαμε και πέρυσι και την φιλοξενία που μας παρέχει και φέτος δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση