Πελασγία: Εντόπισαν τους διαρρήκτες των αυτοκινήτων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 16:37 Πελασγία: Εντόπισαν τους διαρρήκτες των αυτοκινήτων

Σε εξέλιξη καταδίωξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Πελασγίας, ενός λευκού Hyundai, στο οποίο επιβαίνουν, δυο ή τρεις ρομά.

Απανωτά ήταν τα "χτυπήματα" τις τελευταίες ημέρες, ακόμα και σήμερα, σε αυτοκίνητα λουόμενων ή επισκεπτών, στην παραλία της Πελασγίας στο "Λιμανάκι" και στην πλαζ του Αγίου Γεωργίου, από τους γνωστούς - άγνωστους, που σπάνε τα παράθυρα και αρπάζουν ότι βρουν.

Λίγο πριν τις 4:00'  το μεσημέρι επαγγελματίες της περιοχής κατάφεραν να εντοπίσουν τους διαρρήκτες οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό Hyundai, που έχει πινακίδες ΚΙΚ.

Στο λευκό Hyundai που έχει φιμέ τζάμια, επιβαίνουν δυο ή τρεις ρομά και κινήθηκε προς Αλμυρό. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και το καταδιώκει.

Αν κάποιος εντοπίσει λευκό Hyundai με φιμέ τζάμια και πινακίδες ΚΙΚ ...., να κινείται στην ευρύτερη περιοχή, να ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης «100».


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση