Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 67χρονος εγκαυματίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:37 Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 67χρονος εγκαυματίας

Πήγε να σώσει τα μελίσσια του και έπαθε σοβαρά εγκαύματα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Συνεχείς αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης.

Δύσκολη ήταν η νύχτα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας από το φόβο των αναζωπυρώσεων στο μέτωπο της Κάτω Τιθορέας αλλά και στην Αμφίκλεια όπου μια καινούρια πυρκαγιά απείλησε δασική έκταση.

Με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίστηκε το έργο των πυροσβεστών με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και μηχανημάτων έργου, περιορίζοντας και τη δεύτερη εστία που έκαιγε.

Ωστόσο όπως επισημαίνει στο LamiaReport η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς εξαιτίας των ανέμων που ενισχύθηκαν τις μεσημβρινές ώρες.

Πήγε να σώσει τα μελίσσια του

Το χειρότερο όλων, είναι ο σοβαρός τραυματισμός 67χρονου μελισσοκόμου κάτοικος της περιοχής, ο οποίος στην προσπάθειά του να σώσει τα αμελίσσια του, πήρε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκαύματα και να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση