Δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Τιθορέας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 22:03 Δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Τιθορέας (ΦΩΤΟ)

Μάχη με τις φλόγες μέσα στη νύχτα…

Δύσκολη μέρα για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και τη Δημοτική Ενότητα Τιθορέας από δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν με μικρή διαφορά έξω από την Κάτω Τιθορέα.

Η πρώτη εστία εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) στο χωριό Αγία Παρασκευή. Οι δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας επενέβησαν άμεσα μαζί με μηχανήματα του Δήμου και ήλεγξαν την κατάσταση.

Όμως λίγο αργότερα φλόγες ξεπήδησαν σε άλλο σημείο, λίγο έξω από την έδρα του Δήμου πριν τις γραμμές, με την πυρκαγιά να κατευθύνεται προς Άγιο Χαράλαμπο και Παναγίτσα.

Συνολικά στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ βοήθησαν εκ περιτροπής από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Σούλα Στιβακτή που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της πυρκαγιάς, έκανε λόγο για δύσκολη νύχτα όσο ακόμη υπάρχει ενεργό μέτωπο που καίει αγροτοδασικές εκτάσεις και κυρίως ελιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση