Έκτακτο: Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο διαφορετικές εστίες στις Κομποτάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 20:07 Έκτακτο: Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο διαφορετικές εστίες στις Κομποτάδες

Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι ντόπιοι…

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση μεταξύ των Κοινοτήτων Κομποτάδων και Μεξιατών του δήμου Λαμιέων, ξέσπασε γύρω στις 19:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (4/8).

Επειδή οι φλόγες βρήκαν πρόσφορο έδαφος μεταξύ των οποίων και ελιές, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, καθώς σηκωθήκαν τα PZL.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο εστίες, μία πάνω από το δρόμο για Λουτρά Υπάτης και μία κάτω από αυτόν, σε μια απόσταση αρκετών μέτρων που δε δικαιολογεί ατύχημα, παρά δείχνει εμπρησμό σύμφωνα με τους κατοίκους!

Στο σημείο και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Ξεφλούδα, προκειμένου να συνδράμει με υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση