Χωρίς νερό μεγάλο τμήμα της Λαμίας - Έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 21:00 Χωρίς νερό μεγάλο τμήμα της Λαμίας - Έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΛ

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΛ το απόγευμα του Σαββάτου - Πλημμύρισε η οδός Κωνσταντινουπόλεως.

Χωρίς νερό ήταν το απόγευμα του Σαββάτου για αρκετή ώρα, ένα μεγάλο τμήμα της Λαμίας, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΛ, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Νικηφόρου Ουρανού, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ στη Λαμία.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΛ βρίσκονται στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης η οποία όμως θα χρειαστεί αρκετές ώρες.

«Λόγω βλάβης τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης επί  της οδού Κωνσταντινουπόλεως και Νικηφόρου Ουρανού υπάρχει διακοπή νερού στην ευρύτερη περιοχή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την περιοχή που θα παραμείνει κλειστή η υδροδότηση για την αποκατάσταση της βλάβης και τον χρόνο αποκατάστασης...», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση που έχουμε σταδιακά στο μεγαλύτερο κομμάτι που έχει πρόβλημα υδροδότησης το νερό θα επανέλθει σύντομα και μόνο στην οδό Νικηφόρου Ουρανού (από την οδό Μπότσαρη μέχρι Κωνσταντινουπόλεως) θα υπάρχει διακοπή για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθεί.

Δείτε βίντεο από το σημείο που έσπασε ο αγωγός.

Δείτε και φωτογραφίες από τον σπασμένο αγωγό στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Νικηφόρου Ουρανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση