Απανθρακώθηκε γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧΕ με λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 08:25 Απανθρακώθηκε γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧΕ με λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Πέντε αλλοδαποί επιβάτες του λεωφορείου ελαφρά τραυματίες στο ΓΝ Άμφισσας - Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Άμφισσας…

Τρομερό τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧΕ, είχαμε στις 3:30’ το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στη 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧΕ με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧΕ να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Επίσης από το λεωφορείο που όπως φαίνεται στη φωτογραφία βγήκε τέρμα δεξιά προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρώς και να μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξαγόταν από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση