Εκκένωσαν τη Βίτωλη - Μήνυμα από το «112» και για Μακρακώμη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 19:32 Εκκένωσαν τη Βίτωλη - Μήνυμα από το «112» και για Μακρακώμη (ΦΩΤΟ)

Αναζωπύρωση του μετώπου. Που ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας…

Δυσκολεύουν τα πράγματα στη δυτική Φθιώτιδα ειδικά λίγο πριν τη δύση του ηλίου που σημαίνει ότι θα σταματήσουν να ενεργούν τα εναέρια μέσα, τη στιγμή που το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται σε δύσκολα προσβάσιμο δασικό έδαφος.

Λίγο πριν τις 19:00’ είχαμε αναζωπύρωση της πυρκαγιάς έξω από τη Βίτωλη, γεγονός που ώθησε τις αρχές να ειδοποιήσουν μέσω «112» τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στο γήπεδο του χωριού, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο να μπει η πυρκαγιά στα πρώτα σπίτια.

Την ίδια ώρα η ΓΕΠΑΔ Ανακοίνωσε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 33.500 χ/θ έως την 34 χ/θ (από Ανατολική έως Δυτική είσοδο Μακρακώμης) και από την 35 χ/θ (κόμβος Παλαιοβράχας) έως την 30 χ/θ (Σπερχειάδα), ενώ διεκόπη η κυκλοφορία από την 35η χ/θ (κόμβος Παλαιοβράχας) έως την 42η χ/θ (διασταύρωση Πτελέας).

Επίσης γίνεται αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, καθώς έχουν καεί κολόνες του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές από την Mακρακώμη και πάνω να βρίσκονται στο σκοτάδι.

Διαβάστε επίσης: Μάχη με τις φλόγες στη Μακρακώμη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση