Συμμετέχει στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 18:15 Συμμετέχει στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας

Αναχώρηση λεωφορείων από την ΠΕΛ το πρωί του Σαββάτου…

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο - διαμαρτυρία στη ΔΕΘ το προσεχές Σάββατο, απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του όπου αναγράφει το σημείο και την ώρα αναχώρησης των λεωφορείων που θα μεταφέρει τους διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη.

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) συνεχίζοντας τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων συμμετέχει στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.  

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρόν, απαιτώντας πολιτικές που να έχουν στο επίκεντρό τους την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής κοινωνίας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, χωρίς διακρίσεις, σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις, εργασία με υγεία και ασφάλεια. Επαρκή και δίκαιο κατώτατο μισθό με αύξηση στα ευρωπαϊκά επίπεδα, αποκατάσταση του συνόλου του περιεχομένου και της καθολικής δέσμευσης της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και χωρίς διακρίσεις. Προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας των εργαζομένων, σωματικής και ψυχικής, με άμεσα συντονισμένα μέτρα. Αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας με πολιτικές και μέτρα πλήρους και σταθερής απασχόλησης

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την αποκατάσταση των θεμελιωδών εργατικών δικαιωμάτων και της εργατικής προστασίας, με σταθερή και πλήρη πενθήμερη εργασία, θωράκιση του 40ωρου, αύξηση του υποχρεωτικού χρόνου ανάπαυσης και αύξηση της αμοιβής της υπερωρίας και κατάργηση όλων των ευελιξιών στο ωράριο εργασίας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την αξιοπρέπειά μας διεκδικώντας μια κοινωνία με σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, μια κοινωνία με δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, με ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

Συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αναχώρηση λεωφορείων: Σάββατο 9 Σεπτέμβρη και ώρα 8:00 π.μ. από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Δηλώσεις συμμετοχής: : 22310 26651, 6982519581,  6936180171

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση