Φθιώτιδα: Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 12:37 Φθιώτιδα: Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα - Δείτε εικόνες

Διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία προς Γλύφα όταν ο χείμαρρος πέρασε πάνω από το δρόμο και μπήκε μέσα στο εργοστασιο της Unipakhellas.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερώματα στο δρόμο προς Γλύφα, στο ύψος του εργοστασίου της Unipakhellas (πρώην ΠΑΚΟ), όταν από την ισχυρή βροχόπτωση όλη τη νύχτα ο χείμαρρος έσπασε.

«Ήταν λίγο πριν τις 6:00΄ το πρωί όταν έσπασε το ποτάμι και πλημμύρισαν τα πάντα. Τα ορμητικά νερά πέρασαν το δρόμο και μπήκαν μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου παρασύροντας αυτοκίνητα των εργαζομένων της νυχτερινής βάρδιας. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν οι εργαζόμενοι, όμως προκάλεσε σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο, ενώ καποιος οδηγός που προφανώς επιχείρηση να περάσει εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε με το όχημα μέσα στα νερά, χωρίς ευτυχώς να παρασυρθεί.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ένα όχημα με τρία στελέχη από Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Στυλίδας με επικεφαλης τον Διοικητή του Κλιμακίου Βαλεντίνο Στεφανή, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η 7η ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια έγινε ο απεγκλωβισμός των υπαλλήλων του εργοστασίου. Τον συντονισμό της επιχείρησης είχε ο διοικητής της ΠΥ Λαμίας αντιπύραρχος Σωτήρης Σβερδίλας.

Οι Αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διέκοψαν για μια ώρα περίπου την κυκλοφορία μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση