Λαμία: Οδοιπορικό στην πλημμυρισμένη πόλη - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 08:30 Λαμία: Οδοιπορικό στην πλημμυρισμένη πόλη - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Απαγορεύονται οι μετακινήσεις μέχρι νεοτέρας - Ποτάμια οι δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πόλης - Πλημμύρισαν σπιτια και καταστήματα - Οι χείμαρροι παρέσυραν και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η πόλη της Λαμίας και η ευρύτερη περιοχή από την απίστευτη νεροποντή που ξεκίνησε λίγο πριν το μεσημέρι και "έπνιξε" την πόλη μέσα σε λίγες ώρες.

Κεντρικοί δρόμοι της Λαμίας μετατράπηκαν σε ποτάμια και γέμισαν πέτρες και φερτές ύλες με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να ειναι αδύνατη η κυκλοφορία.

Χείμαρροι φούσκωσαν και βγήκαν στους δρόμους περιφερειακά της Λαμίας εγκλωβίζοντας αυτοκίνητα με οδηγούς και επιβάτες. Ακόμη και ο δρόμος προς το νοσοκομείο έκλεισε με τα αυτοκίνητα να ακινητοποιούνται μέσα στον πλημμυρισμένο δρόμο.

Μεγάλες καταστροφές έγιναν και στη Μεγάλη Βρύση όπου οι χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα στο ύψος που ήταν τα παλιά νταμάρια.

Σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν με τους πυροσβέστες να μην προλαβαίνουν να ανταποκριθούν στις συνεχείς εκκλήσεις των πολιτών που είχαν πρόβλημα. Στο πόδι και η αστυνομία αφού υπήρξαν απανωτές διακοπές κυκλοφορίας στους δρόμους σε πολλά διαφορετικά σημεία.

Στη μάχη επίσης και η Πολιτική Προστασία του Δήμου και η ΔΕΥΑΛ, με το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ξεφλούδα να κάνουν απεγκλωβισμούς πολιτών τόσο στη Μεγάλη Βρύση όσο και στο δρόμο Λαμίας - Λυγαριάς.

Δείτε βίντεο με ένα σύντομο οδοιπορικό που κάναμε στο κέντρο της πόλης καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες με τους δρόμους να έχουν γίνει ποτάμια.

Ακόμα και "ακυβέρνητοι" κάδοι από το Δημοτικό Θέατρο έφτασαν στην πλατεία Ελευθερίας.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση