Δομοκός: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 09:57 Δομοκός: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Εντοπίστηκε από την Ομάδα Ορμητικών Νερών της 7ης ΕΜΑΚ…

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου κτηνοτρόφου από το Πετρωτό Δομοκού, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Έξι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από την Ομάδα Ορμητικών Νερών, τον εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) σε ρέμα πλησίον του χωριού, όπου είχε καταπλακωθεί από φερτά υλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος άνδρας πιθανότατα παρασύρθηκε από χείμαρρο που εκδηλώθηκε απρόσμενα και με ένταση, σε σημείο όπου υπήρχε ένα μικρό γεφυράκι το οποίο όμως είχε καταρρεύσει υπό την πίεση των νερών.

Πιο μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός του 49χρονου εντοπίστηκε και το τρακτέρ του, που επίσης είχε παρασυρθεί από τους χειμάρρους.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το χωριό του αλλά και όλο το Δήμο Δομοκού, καθώς «έφυγε» τόσο αναπάντεχα και πρόωρα ένα πολύ καλό παιδί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση