Συλλήψεις δύο αλλοδαπών το Σαββατόβραδο για ναρκωτικά και κλοπή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 19:49 Συλλήψεις δύο αλλοδαπών το Σαββατόβραδο για ναρκωτικά και κλοπή

Ο ένας διέμενε και παράνομα στη χώρα μας…

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και άμεσων αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη το Σάββατο (09-09-2023) το βράδυ στη Θήβα, ένας αλλοδαπός, για κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο δράστης κλοπής από σταθμευμένο Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικού ποσού και άλλων αντικειμένων, που καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Ένας ακόμη αλλοδαπός συνελήφθη επίσης το Σαββατόβραδο αυτή τη φορά στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 10,9 γραμμαρίων.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στην χώρα μας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση