Λαμία: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι δύο Ρομά που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο βενζινάδικο
Διαφώνησαν Εισαγγελέας και Ανακριτής και θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την προφυλάκισή τους ή όχι…
Σχεδόν τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία των δύο νεαρών Ρομά ηλικίας 19 και 16 ετών που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας για τη ληστεία και τις φθορές που προξένησαν σε βενζινάδικο στην είσοδο της πόλης, μαζί με άλλους δύο ανήλικους 17 και 16 ετών που αναζητούνται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, χτύπησαν και άρπαξαν από τον αλλοδαπό υπάλληλο σημαντικό χρηματικό ποσό, ενώ ο 16χρονος συλληφθείς προκάλεσε και φθορές στο αυτοκίνητο του υπαλλήλου.
Τελικά μετά την απολογία τους αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο του κατ’ οίκον περιορισμού, καθώς Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν αντίστοιχα για την προφυλάκισή τους ή όχι, μέχρι την ακροαματική διαδικασία. Την τελική Απόφαση για το αν θα προφυλακιστούν ή όχι καλείται να την πάρει εντός 10 ημερών το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας ακόμη ενήλικας Ρομά, 40 ετών, πατέρας των δύο ανήλικων που αναζητούνται. Ωστόσο με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και στη δικογραφία περιλαμβάνεται για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.
Οι τρεις ανήλικοι είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές για την παραβατική τους συμπεριφορά, καθώς πρόσφατα είχαν απασχολήσει με τις διαρρήξεις και τις κλοπές σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας. Επιπλέον ο 16χρονος είναι σε δικογραφίες για άλλες δύο ληστείες, ενώ τα αδέρφια που αναζητούνται, ήταν και στην πρόσφατη ληστεία σε βάρος του οδηγού ταξί στην Ανθήλη!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βόλος: Πρόσκρουση φορτηγίδας στον προβλήτα και εισροή υδάτων - Συνελήφθη ο πλοίαρχος
Απαγορεύτηκε ο απόπλους της μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας…
Λαμία: Το drone του Δήμου για τις πυρκαγιές «κατέγραψε» τον καπνό από τις δοκιμές στο DRIFT (ΦΩΤΟ)
Το «άγρυπνο μάτι» της Πολιτικής Προστασίας δεν έχασε ούτε... τη «σκόνη» από τα αγωνιστικά…
Η τραγωδία του «Σάμινα» και η αυτοθυσία του ήρωα Βασίλη Ραχούτη από τη Φθιώτιδα
Βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 το πλοίο «Εξπρές Σάμινα» πέφτει πάνω στις «Πόρτες» τη βραχονησίδα ανοικτά της Πάρου οδηγώντας στο θάνατο 81 ψυχές. Ανάμεσά τους και ο ήρωας Στρατιώτης Βασίλης Ραχούτης που πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει όσους περισσότερους επιβάτες. Αθάνατος!…
Φθιώτιδα: Τι λένε στο χωριό της γιατρού που εμπλέκεται στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη - Σύστηνε την πλασμαφαίρεση και στις συγχωριανές της
Όταν το χωριό «κατέβαινε» στo Kολωνάκι για να γίνει... καλά