Κλειστά σήμερα και αύριο όλα τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:28 Κλειστά σήμερα και αύριο όλα τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων

Οι εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο δήμο Λαμιέων και αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες, έχει ως αποτέλεσμα να μη λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα την ανακοίνωση θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τηλεκπαίδευση.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Λόγω πιθανότητας προκλήσεως έντονων καιρικών φαινομένων και της εκ τούτου αδυναμίας μετακινήσεως μαθητών και εκπαιδευτικών, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, με απόφαση Δημάρχου, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, δεν Θα λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ αρμοδιότητας Δήμου Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση