Κλειστά και τα σχολεία του Δήμου Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 21:28 Κλειστά και τα σχολεία του Δήμου Στυλίδας

Παραμένουν κλειστά τα σχολεία σε Δομοκό και δήμο Μακρακώμης, όπως έχει ανακοινωθεί…

Η κακοκαιρία Elias έφτασε με άγριες διαθέσεις στη Φθιώτιδα με πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις που συνιστά κινδύνους ειδικά στη μετακίνηση των μαθητών από και προς τις σχολικές τους μονάδες.

Έτσι μετά τα σχολεία στο Δήμο Δομοκού (25-27/9), Μακρακώμης (26-27/9) και Λαμιέων (26-27/9) και τα σχολεία του Δήμου Στυλίδας δε θα λειτουργήσουν διά ζώσης την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τηλεκπαίδευση.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Στυλίδας για τις ημέρες Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να προκαλέσει το σύστημα κακοκαιρίας Elias και στην περιοχή μας τις επόμενες ώρες.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες των οικείων σχολικών μονάδων.

Κλειστός θα παραμείνει και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Στυλίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση