Κατάληψη και στο 3ο ΓΕΛ για το σοβαρό τραυματισμό του 13χρονου μαθητή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:20 Κατάληψη και στο 3ο ΓΕΛ για το σοβαρό τραυματισμό του 13χρονου μαθητή

«Βασίλη κράτα γερά!»…

Κατάληψη ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (29/9/23) και το 3ο ΓΕΛ Λαμίας, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του 13χρονου συμμαθητή τους, μέσα στο σχολείο, στο 3ο Γυμνάσιο την περασμένη Δευτέρα.

«Βασίλη κράτα γερά», έγραψαν στο μεγάλο πανό που ανάρτησαν στην είσοδο του σχολείου τους, απαιτώντας ελέγχους και ασφαλή κτίρια.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη το πρωί υπό κατάληψη τελεί το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, όπου είχαμε και το σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό του 13χρονου Βασίλη.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής οι άνθρωποι του 4ου Γυμνασίου αντίκρυσαν την παρακάτω εικόνα στην είσοδο του σχολείου, το οποίο όμως λειτούργησε κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση