Λαμία: Δεν μπορείτε να φανταστείτε που είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 09:03 Λαμία: Δεν μπορείτε να φανταστείτε που είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά

Σύλληψη δύο Λαμιωτών που έφερναν με το λεωφορείο από την Αθήνα το «λευκό θάνατο»…

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, έπεσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Σάββατο (30/9/23), δύο 46χρονοι Λαμιώτες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες μόλις είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ερχόμενοι από την πρωτεύουσα και στη θέα των αστυνομικών ο ένας εκ των δύο απέρριψε στο έδαφος δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους 28 γραμμαρίων.

Οι ανωτέρω συσκευασίες με την ηρωίνη περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ συνεχίστηκε η έρευνα και στον έτερο συλληφθέντα. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, οι αστυνομικοί μετέβησαν με τον 46χρονο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν από τον πρωκτό του μία ακόμα αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 31 γραμμαρίων!

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση