Έκανε μότο κρος και εντόπισε ανθρώπινο σκελετό!
Σοκ για άνδρα που βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα…
Πριν καλά καλά αξιολογηθούν τα μακάβρια ευρήματα που εντοπίσθηκαν την Παρασκευή (29/9/23) το πρωί σε καλαμιές στην περιοχή Αγίας Ελεούσας Χαλκίδας, περίπου στις 11:30’ το πρωί της Κυριακής, εντοπίσθηκε νέος ανθρώπινος σκελετός στο δάσος του Μοσχοποδίου στη Θήβα σε κοντινή απόσταση από το Νοσοκομείο της περιοχής.
Το μακάβριο εύρημα εντόπισε μοτοσυκλετιστής που έκανε μοτο κρος στην περιοχή, μέσα σε ρέμα με πυκνή βλάστηση. Μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε, ενημέρωσε την αστυνομία και αναμένεται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας.
Σε παρόμοιες περιπτώσεις όπου από το νεκρό έχουν μείνει μόνο τα οστά, γίνεται επιπλέον εξειδικευμένη ανθρωπολογική εξέταση. Σημαντικό ρόλο στην εύρεση της ταυτότητας του νεκρού θα παίξει και η λίστα με ανθρώπους που αγνοούνται και ειδικότερα όσων είχαν σχέση με την περιοχή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία
Βαρύτατες κατηγορίες για τον 18χρονο που φέρεται να κινούσε τα νήματα στις δύο υποομάδες σε Λαμία και Καρπενήσι…
Πλημμύρισαν αίθουσες στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας: Απογοητευτικές εικόνες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας (ΦΩΤΟ - BINTEO)
Με την επιστροφή τους στο σχολείο μετά την αργία της 28ης μαθητές και εκπαιδευτικοί αντίκρισαν «λίμνες»…
Πως σώθηκε κάτοικος των Αγράφων από τσίμπημα σφήκας
Ως πότε η επαρχία θα αντιμετωπίζει τέτοια σημαντικά προβλήματα σε θέματα υγείας;...
Σε τρεις δήμους θα έχουμε διακοπές ρεύματος αυτό το τριήμερο
Αναλυτικά οι ώρες και οι περιοχές…
Απεργία σήμερα Παρασκευή στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο
Παράνομη κρίθηκε η απεργία του προσωπικού έλξης – Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κήρυξε 24ωρη απεργία - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Τι εξάγει η Φθιώτιδα: Άνοδος 26% στις εξαγωγές σε πέντε χρόνια, με πρωταγωνιστές τα ψάρια
Ψάρια, τρόφιμα, χαρτί και πλαστικά. Αυτά είναι τα προϊόντα που ταξιδεύουν από τη Φθιώτιδα σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, και η αξία τους αυξάνεται σταθερά.