Πλήρωσαν ακριβά τη στάση στις ιστορικές Θερμοπύλες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 08:04 Πλήρωσαν ακριβά τη στάση στις ιστορικές Θερμοπύλες

Μετά τους γυμνιστές ήρθαν οι κλέφτες!...

Μετά το περιστατικό το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23) με τους γυμνούς λουόμενους που αποχώρησαν μόνο με το φόβο της αστυνομίας, ένα ακόμη περιστατικό στις ιαματικές πηγές Θερμοπυλών, απασχόλησε το αστυνομικό δελτίο τη συγκεκριμένη μέρα.

Αργότερα το απόγευμα περίπου 5:30 με 6:00’, ένας 49χρονος που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του στο σημείο για να απολαύσει το μπάνιο του στον καταρράκτη, το βρήκε σπασμένο.

Από μέσα είχαν κάνει φτερά το κινητό του τηλέφωνο και ένα tablet.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς καταγγέλθηκε μία ακόμη κλοπή από αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στο χώρο του μνημείου του Λεωνίδα.

Η συγκεκριμένη κλοπή, αφορούσε αυτοκίνητο 59χρονου αλλοδαπού, με τον τρόπο αλλά και το χρόνο διάρρηξης να είναι ίδιοι, με σπάσιμο παραθύρου και πριν τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 59χρονου το συμβάν έγινε την Κυριακή (1/10/23) και από το αυτοκίνητό του αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, όπως tablet, τσαντάκι και κάποια έγγραφα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση