«Λεηλάτησαν» για 3η φορά το κτίριο της ΤοΜΥ Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 09:32 «Λεηλάτησαν» για 3η φορά το κτίριο της ΤοΜΥ Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Κλειστή για το κοινό η Δομή μέχρι αποκατάστασης των ζημιών…

Για 3η φορά στόχος διαρρηκτών - κλεφτών, έγινε η Τοπική Μονάδα Υγείας Λαμίας (ΤΟ.Μ.Υ.), που βρίσκεται στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης.

Οι δράστες παραβίασαν παράθυρο και εισήλθαν στη Δομή, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο και αφαιρώντας όλους τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( laptop) που υπήρχαν για τις συνταγογραφήσεις και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συνέπεια του «πλιάτσικου», ήταν να μην μπορέσει να λειτουργήσει η Δομή για το κοινό, με την εξέταση των ασθενών τελικά να παραπέμπεται προς το παρόν στο διπλανό Κέντρο Υγείας.

Ωστόσο η αντικατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού είναι δύσκολο να γίνει άμεσα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει συναγερμό ή κάμερες με αποτέλεσμα να αποτελεί εύκολο στόχο για τους «επαγγελματίες διαρρήκτες». Μάλιστα, την προηγούμενη φορά είχαν κλέψει μέχρι και κινητά του ΕΟΔΥ, τα οποία είναι αποκλειστικά προγραμματισμένα για τις δειγματοληψίες covid!

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην αστυνομία, με τη σήμανση να κάνει «φύλλο και φτερό» τους χώρους, ενώ θα σχηματισθεί σχετική δικογραφία.

Σημειώνουμε τέλος το τηλέφωνο με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες με τη Δομή για πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτησή τους, είναι 22310-38063.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση