Στυλίδα: Έμεινε από βενζίνη με κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στα τούνελ - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:32 Στυλίδα: Έμεινε από βενζίνη με κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στα τούνελ - ΦΩΤΟ

Ο κλέφτης το εγκατέλειψε στην αριστερή λωρίδα και άρχισε να τρέχει!...

Απίστευτο περιστατικό κλοπής που θα μπορούσε να καταλήξει σε τροχαίο ατύχημα ή ακόμη και δυστύχημα στην εθνική οδό, είχαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (6/11/23) σε περιοχή του Βόλου αλλά εξελίχθηκε στην Στυλίδα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του LamiaReport άγνωστος δράστης διέρρηξε και αφαίρεσε από πυλωτή σταθμευμένο όχημα μάρκας VW POLO και επιβιβαζόμενος σε αυτό, πήρε το δρόμο για Αθήνα!

Για… κακή του τύχη, το αυτοκίνητο δεν είχε βενζίνη και στο ύψος των τούνελ στη Στυλίδα, ακινητοποιήθηκε. Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ο κλέφτης αποφάσισε να το εγκαταλείψει και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να τρέχει προς την έξοδο κινδύνου που υπάρχει στο τούνελ, κινούμενος προς τη Στυλίδα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι το κλεμμένο όχημα το παράτησε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και σε σημείο όπου η σήραγγα έχει ελαφριά στροφή και είναι θαύμα που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα ή και τίποτα χειρότερο.

Αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και του ΑΤ Στυλίδας, άρχισαν να ψάχνουν τα στοιχεία του οχήματος και διαπίστωσαν ότι η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου δεν είχε αντιληφθεί ακόμη την κλοπή. Μάλιστα η γυναίκα στην αρχή νόμισε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο!

Το αυτοκίνητο εντέλει φορτώθηκε με γερανό και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση για την ταυτοποίηση του θρασύτατου κλέφτη που εκτός των άλλων αδικημάτων έθεσε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των συγκοινωνιών σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση