Τροχαίο με δύο γυναίκες τραυματίες στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 08:05 Τροχαίο με δύο γυναίκες τραυματίες στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Διακομίστηκαν τραυματισμένες στα επείγοντα του Νοσοκομείου…

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (9/11/23) στο ύψος περίπου της διασταύρωσης της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας - Στυλίδας με την  νέα εθνική οδό στην Αγία Παρασκευή.

Το μαύρο Peugeot με τις δύο επιβάτιδες που είναι από τη Στυλίδα, λίγο μετά τις 09:15’ κινούνταν προς Λαμία, όταν φορτηγό που προπορευόταν επιχείρησε να στρίψει αριστερά .

Το ΙΧΕ έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του φορτηγού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας, έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύονται.

Δείτε βίντεο:

Για λίγα λεπτά η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν με χαμηλές ταχύτητες με την Τροχαία Λαμίας να το έχει σημάνει. Η συγκεκριμένη Υπηρεσία ανέλαβε και την προανάκριση για  τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση