Λαμία: Έβαλε 5.000 ευρώ και τιμαλφή σε κάδο απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:08 Λαμία: Έβαλε 5.000 ευρώ και τιμαλφή σε κάδο απορριμμάτων

Θύμα της απάτης με τα τροχαία 89χρονη στη Λαμία…

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση στο LamiaReport του άρθρου: «Προσοχή: Απατεώνες τηλεφωνούν για ατύχημα συγγενή σας», δυστυχώς οι απατεώνες βρήκαν ηλικιωμένη που δεν είχε ενημερωθεί και κατάφεραν να της αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή!

Το LamiaReport είχε δεχθεί τηλεφωνήματα αναγνωστών για προσπάθεια εξαπάτησής τους από επιτήδειους που παριστάνουν τους γιατρούς ή τους αστυνομικούς και υποστηρίζουν ότι συγγενής σας έχει πέσει θύμα τροχαίου, ή αντίστοιχα έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο και για αυτό σας είχαμε επιστήσει την προσοχή ότι ο «εισπράκτορας» της εγκληματικής ομάδας βρίσκεται στην περιοχή και δε θα σταματήσουν εωσότου εξαπατήσουν κάποιον ή τον συλλάβει η αστυνομία!

Πρόλαβαν ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης (8/11) να εξαπατήσουν 89χρονη την οποία έπεισαν να βάλει σε μια σακούλα 5.000 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα, ένα ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια και ένα ζεύγος χρυσά μανικετόκουμπα και να τα αφήσει δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε οδό κοντά στο κέντρο της Λαμίας.

Στο τηλεφώνημα που προηγήθηκε άγνωστος δράστης, παριστάνοντας τον γιατρό, της είπε ότι το παιδί της ήταν στο Νοσοκομείο και χρειαζόταν εγχείρηση. Μάλιστα έτερος δράστης προσποιήθηκε το γιο της και κλαίγοντας εκείνος ζητούσε βοήθεια από τη «μητέρα» του.

Πάνω στον πανικό και την αγωνία της, η γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες των απατεώνων και η σακούλα με τα χρήματα και τα τιμαλφή, έκανε φτερά.

Όταν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της η ηλικιωμένη, κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λαμίας το συμβάν, υπηρεσία που ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Νέα «βροχή» μηνυμάτων από απατεώνες - Προσοχή!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση