Πρόγραμμα ορκωμοσιών αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 17:09 Πρόγραμμα ορκωμοσιών αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

28 και 29 Νοεμβρίου οι τελετές στη Λαμία…

Την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των προγραμμάτων σπουδών των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σε Λάρισα και Λαμία αντίστοιχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επίσης στις 30 Νοεμβρίου θα γίνουν οι τελετές αποφοίτησης στα Τμήματα της πόλης της Καρδίτσας.

Δείτε το σχετικό πίνακα:

Σημειώνουμε ότι στην ορκωμοσία των αποφοίτων των Τμημάτων Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής, εκ μέρους του Συμβουλίου Ένταξης θα παραστεί το μέλος του, Κωνσταντίνος Αντωνής και στις τελετές αποφοίτων των Τμημάτων Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης, Νικόλαος Στριμπάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση