Ζητούν δικαιοσύνη συμμαθητές και φίλοι του 17χρονου Χρήστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 14:19 Ζητούν δικαιοσύνη συμμαθητές και φίλοι του 17χρονου Χρήστου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν ήταν εγκληματίας, δούλευε και σπούδαζε…»…

Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων της Θήβας πραγματοποίησαν σήμερα δεκάδες συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς του 17χρονου Χρήστου Μιχαλοπούλου που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Ζητούν δικαίωση, να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα και να αποδοθούν ευθύνες.

«Ο Χρήστος δεν είναι εγκληματίας. Δούλευε 12 ώρες τη μέρα σε εταιρεία που έβαζε φωτοβολταϊκά και το βράδυ πήγαινε σχολείο για να πάρει το χαρτί του ηλεκτρολόγου», αναφέρει ο θείος του Βαγγέλης Μιχαλόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «αυτός ζούσε την οικογένειά του από τότε που πέθανε ο πατέρας τους εδώ και δύο χρόνια».

«Χρήστος Μιχαλόπουλος, “παρών”», φωνάζουν οι συμμαθητές από το ΕΠΑΛ Θήβας, φίλοι και συγγενείς του 17χρονου.

Οι δεκάδες συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης αποχαιρετώντας το Χρήστο με οργισμένα συνθήματα, χειροκροτήματα και τραγούδια.

Δείτε το βίντεο από το permissos.gr:

Όπως ενημερώνει η ίδια ιστοσελίδα το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ένταση σε συγκέντρωση Ρομά που διαμαρτυρόντουσαν για το θάνατο του 17χρονου στην είσοδο της Αλιάρτου, όπου κι έκλεισαν την κυκλοφορία καίγοντας λάστιχα επί της Θηβών - Λιβαδειάς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση