Σοβαρά επεισόδια στην Αλίαρτο - Άνοιξαν το κεφάλι του δημάρχου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 09:10 Σοβαρά επεισόδια στην Αλίαρτο - Άνοιξαν το κεφάλι του δημάρχου

Για απόλυτη κατάλυση του κράτους κάνει λόγο ο Γιώργος Ντασιώτης και κάτοικοι της περιοχής…

Σοβαρά επεισόδια με Ρομά σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (14/11) στην Αλίαρτο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας όταν έκλεισαν και πάλι το δρόμο για το χαμό του 17χρονου Χρήστου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης προσπάθησε να τους πείσει να ανοίξουν το δρόμο και δέχτηκε μπουκάλι στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις πρώτες βοήθειες από όπου αποχώρησε μπανταρισμένος καθώς του τοποθετήθηκαν ράμματα!

Κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παθητική στάση της αστυνομίας που επέτρεψε να κλείσει για δεύτερη φορά ο κεντρικός δρόμος Θηβών Λιβαδειάς, αλλά και να δημιουργήσουν μια επικίνδυνη κατάσταση με τις φωτιές που άναψαν τόσο στην Αλίαρτο όσο και στο Πυρί.

Κάποιοι έκαναν λόγο για κατάλυση του κράτους, όπως και ο κ. Ντασιώτης που αναρωτήθηκε στην κάμερα τους STAR Κεντρικής Ελλάδας, ποιο είναι το ενοχικό σύνδρομο που απαγορεύει στην αστυνομία να επέμβει για να προστατεύσει ανθρώπους και περιουσίες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλιάρτου οι ομάδες Ρομά «είχαν συγκεντρωθεί προσπαθώντας να κλείσουν τον δρόμο σε ένα σημείο που δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μείνει κλειστό, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την κυκλοφορία των πολιτών αλλά και των οχημάτων».

O κ. Ντασιώτης μίλησε στο enikos.gr για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε στην προσπάθειά του να κατευνάσει τα πνέυματα.

«Έφτασα στο σημείο με σκοπό να τους πείσω να μην κλείσουν τον δρόμο. Το πλήθος ήταν πιο εξαγριωμένο σε σχέση με χθες, ενώ υπήρχαν και ομάδες ατόμων από άλλες περιοχές

Έτσι, επιχείρησα να μιλήσω και μαζί τους, ωστόσο, τα άτομα που προέρχονταν από τις γύρω περιοχές ξεκίνησαν να μου επιτίθενται με σπρωξίματα», είπε συγκεκριμένα.

Επίσης, αναφορικά με τον τραυματισμό του o ίδιος σχολίασε στο enikos.gr: «Ξαφνικά, κάποιος με χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Χρειάστηκαν 4 ράμματα στο φρύδι μου και οι γιατροί μου είπαν πως για χιλιοστά δεν έχασα το μάτι μου.

Τη στιγμή εκείνη μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Θόλωσαν τα πάντα γύρω μου, άρχισα να ζαλίζομαι και δεν είχα δυνάμεις να φύγω από το σημείο, έτρεξε πάρα πολύ αίμα από το τραύμα και μόνο με την βοήθεια και άλλων ατόμων μπορούσα απομακρυνθώ από το σημείο και να μεταφερθώ στο Κέντρο Υγείας» 

Τέλος, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλιάρτου Γιώργο Ντασιώτη: «Αύριο προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη μέρα καθώς θα γίνει η κηδεία του 17χρονου».

Θυμίζουμε ότι ο 41χρονος αστυνομικός, από το όπλο του οποίου έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος ο 17χρονος, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα γίνει και η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση