Πυρκαγιά σε σπίτι στο Σταυρό Λαμίας - Εγκλωβίστηκε μέσα ο ιδιοκτήτης του (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 08:57 Πυρκαγιά σε σπίτι στο Σταυρό Λαμίας - Εγκλωβίστηκε μέσα ο ιδιοκτήτης του (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε σοβαρή κατάσταση διασωληνώθηκε για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο…

Μεγάλη κινητοποίηση για πυρκαγιά σε σπίτι στην Κοινότητα Σταυρού του Δήμου Λαμιέων, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11), με τον 61χρονο ιδιοκτήτη του να εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό!

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα να βγει εγκαίρως από αυτό.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 61χρονος - που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε και κινητικά προβλήματα - διασωληνώθηκε από την ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε επίσης στο σημείο προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας εισπνεύσει πολύ καπνό αλλά και με εγκαύματα. Πιθανότατα μέρος της σκεπής έπεσε και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μην μπορεί να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο πρώτος όροφος της κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση