Τρίκαλα: Άγρια συμπλοκή μαθητών στον Μύλο των Ξωτικών – Τρία αγόρια στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 21:13 Τρίκαλα: Άγρια συμπλοκή μαθητών στον Μύλο των Ξωτικών – Τρία αγόρια στο νοσοκομείο

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών από τη Λάρισα και τα Γιάννενα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα τρία αγόρια να καταλήξουν στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, οι μαθητές είχαν έρθει εκδρομή στα Τρίκαλα και για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, άρχισαν να καβγαδίζουν και πιάστηκαν στο Μύλο των Ξωτικών.. 

Τρία αγόρια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να είναι ανησυχητική.

Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση