Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ άλλα έφυγαν με άδεια χέρια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 09:26 Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ άλλα έφυγαν με άδεια χέρια (ΦΩΤΟ)

Φορούσαν κράνη και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα οι δράστες…

Στο πόδι σηκώθηκαν τα ξημερώματα παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι κάτοικοι της Δαύλειας από έκρηξη στο μηχάνημα ΑΤΜ της Τράπεζας Αττικής που βρίσκεται στο κτίριο της Κοινότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, λίγα λεπτά πριν τις 05:00’, δύο άγνωστοι δράστες που είχαν κρυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη, διοχέτευσαν το γνωστό αέριο που χρησιμοποιείται για την ανατίναξη μηχανημάτων, προκαλώντας ισχυρή έκρηξη, από την οποία όμως δεν άνοιξε ο χώρος όπου φυλάσσονται οι κασετίνες με τα χρήματα.

Αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια, αφού επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ την ίδια ώρα τα διαθέσιμα πληρώματα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Δείτε δύο ακόμη φωτογραφίες από την καταστροφή που προκάλεσαν:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση