Αποσωληνώθηκε το 4χρονο αγοράκι από τη Λαμία - Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 08:36 Αποσωληνώθηκε το 4χρονο αγοράκι από τη Λαμία - Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ

Στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου νοσηλεύονται και τα τρία αδέρφια του.

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παραμένει ο 4χρονος ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί από τον πατριό του στα Μέγαρα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 4χρονος χειρουργήθηκε για «παροχέτευση υποσκληρίδου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης» ενώ από χθες έχει αποσωληνωθεί και παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

O ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.
Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.
Όσον αφορά τα τρία (3) ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας :

Άρρεν ( Χ.M.-Γ.) , έντεκα (11) ετών

Άρρεν (Χ. Π.-Α.) , δέκα (10) ετών

Άρρεν (Χ. Τ.-Γ., οκτώ (8) ετών

  • Έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.
  • Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή.
  • Παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση