Μαζί με τους καφέδες έκαναν ντελίβερι και τα ναρκωτικά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:03 Μαζί με τους καφέδες έκαναν ντελίβερι και τα ναρκωτικά!

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Χαλκίδας…

Χειροπέδες σε τρία νεαρά άτομα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (15/1) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν από μέρες 20χρονο ντελιβερά, ο οποίος επιβαίνοντας σε δίκυκλο που άνηκε σε «καφέ» στο οποίο εργαζόταν προσέγγισε το σπίτι όπου έμενε συνομήλικος συνάδελφος του μαζί με την 21χρονη κοπέλα του. Εξερχόμενος του σπιτιού οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο βρίσκοντας στην κατοχή του πέντε συσκευασίας κάνναβης μεικτού βάρους 8,15 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, καθώς και 200 ευρώ αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι που μένει το νεαρό ζευγάρι, όπου κατασχέθηκαν ακόμη τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 12,6 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, νάιλον συσκευασίες, ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, 875 ευρώ, τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και έναν αναδιπλούμενο σουγιά με μήκος λάμας 8 εκατοστών.

Για αυτό σε βάρος αυτών των δύο στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η παράβασή της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση