Λαμία: 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:03 Λαμία: 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

«Ο πλούτος της Φθιωτικής γης σε πρώτο πλάνο για ένα βιώσιμο μέλλον», από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…

Mε σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα καθώς και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στη νέα Προγραμματική Περίοδο για την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει το «1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας. Ο πλούτος της Φθιωτικής γης σε πρώτο πλάνο για ένα βιώσιμο μέλλον» στην πόλη της Λαμίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στο αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αγράφων) που υποστηρίζει τη διοργάνωση.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την ουσιαστική βοήθεια & υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων του. Ώρα έναρξης 10:00 π.μ..

Η Είσοδος για την παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι ελεύθερη.

Το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestreaming. Μπορείτε να το παρακολουθήστε πατώντας ΕΔΩ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση